Stacaravan te koop Idskenhuizen

  • 13.00 Euro €
  • Published date: Oktober 2, 2018
    • Idskenhuizen, Idskenhuizen, Friesland, Nederland

Te koop: Stacaravan met tuinhuisje op perceel nr 60, Recreatiepark Idskenhuizen te Idskenhuizen, Friesland

Wegens koop andere caravan op zelfde park bieden wij hierbij onze gezellige stacaravan aan.

Idskenhuizen is gelegen in het merengebied van Zuid West Friesland en ligt dichtbij Langweer, Woudsend, Heeg, Sloten en Balk. De stacaravan met tuinhuisje staat op het Recreatiepark Idskenhuizen vlakbij de jachthaven met voorzieningen. Het Recreatiepark is heerlijk rustig en groen met hagen en bomen met zangvogels, hommels, vlinders enz. Het park ligt aan het Idskenhuistermeer, wat doorgang geeft naar de Koevorde en vandaar naar het hele merengebied. Er is gelegenheid tot zwemmen (klein strandje), zeilen, surfen, kanoën en sloepen. Verder is een zeilschool aanwezig en een golfbaan op twee km afstand.

Op het park is de caravan aangesloten op electra, waterleiding en riool en het tuinhuisje op elektra. Verder is er WiFi aanwezig op het park. Op het terras achter en naast de caravan kan men de hele dag van de zon kan genieten. Ook is een prachtige haag aanwezig naast het terras. Perceeloppervlak ca. 130 m2 (lengte 13 m en breedte 10 m). Het stageld voor 2018 is betaald (stageld= 2189 ex. g/w/l).

Stacaravan (3.00 x 8.00 m)
In aluminium uitgevoerde enigszins gedateerde caravan (merk Willerby), die goed onderhouden is maar op termijn dient te worden vervangen. Eenvoudig ingerichte woonkamer en keuken, bad/toiletkamer en slaapkamer met tweepersoons bed. Desgewenst kan men nog twee slaapplaatsen toevoegen door gebruik te maken van de vaste banken in de woonkamer. Bergruimte aanwezig onder de banken en in de kasten.

Tuinhuisje (2.0 x 3.5 m en 3.3 x 2.2 m)
Deze bestaat uit twee aaneengeschakelde ruimten; gebouwd in 2007 en in 2018 is opnieuw de buitenkant geverfd. Het tuinhuisje is prima geïsoleerd en er bevinden zich drie op maat gemaakte stapelbedden (2.20, 2.20 en 2.00 m lang), die plaats bieden aan zes personen.

Verder bij de koop inbegrepen zijn een surfplank met toebehoren en twee kanos.


Aantal slaapkamers: 3
Merk-type: Willerby
Huur/Koop Kavel: Koop
Jaarlijkse parkkosten: 2189
Honden toegestaan?: Ja
Internet Beschikbaar?: Ja
Naam van het park: Recreatiepark Idskenhuzien
Website van het park: http://www.rp-idskenhuizen.nl/
Ligging:: Aan het water
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)

Bruikbare informatie

  • Voorkom oplichting door lokaal handelen of het betalen met PayPal
  • Betaal nooit met Western Union, Moneygram of andere anonieme betaaldiensten
  • Niet buiten uw land kopen en/of verkopen. Kascheques van buiten uw land niet accepteren
  • Deze site is nooit betrokken bij een transactie, en niet bij de betalingen, verzending, garantie transacties, bieden escrow diensten, of het aanbod "koper bescherming" of "verkoper certificering" te behandelen

Gerelateerde aanbiedingen